Izvor:
30.11.2018 u 13:06
0

STRAVIČNO UBISTVO KOD TEMERINA: Muž ubio ženu jer je odlučila da više ne živi sa njim! (FOTO)

Biserku Fan (51) ubio je suprug Ratko Fan (55) iz Temerina, minulog vikenda, na Salašu, između Temerina i Siriga.

Biserka je zbog stalnih sukoba sa suprugom odlučila da više ne živi sa njim, jer su se stalno svađali. Ona je ostala u kući sa decom da živi, a Ratko je napustio kuću, odnosno nije to ni kuća, već neka mala šupica, bedno su jako živeli – rekao je izvor blizak porodici

Tog kobnog dana, Ratko je oko 14 časova, iskoristio momenat kada njihov sin nije bio u kuću, kao i trenutak da je ona sama, ušao unutra i premlatio Biserku do smrti. Njeno beživotno telo, u lokvi krvi, pronašao je sin kada se vratio kući i odmah obavestio policiju.

Ratko je nakon počinjenog teškog ubistva pobegao sa lica mesta. Nakon intezivnog traganja za njim, policija ga je u petak veče pronašla u Nadalj, kod Srbobrana, gde je pokušao da se sakrije – dodaje naš izvor.

Ratku Fanu je nakon saslušanja kod tužioca određen pritvor do 30 dana.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter