Izvor:
03.12.2018 u 12:06
0

POLICIJSKA AKCIJA U ČAČKU: Uhapšena petorica zbog prodaje droge i nedozvoljenog nošenja oružja!

Čačanska policija saopštila je da je u više odvojenih akcija uhapsila pet osoba, troje zbog prodaje droge i dvoje zbog nedozvoljenog nošenja oružja. Čačani N.M. (26), J.F. (25) i M.R. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su prodavali drogu.

Policija je u automobilu čačanskih registarskih oznaka, kojim je N.M upravljao, pronašla oko 100 grama opojne droge amfetamin, a u drugoj akciji, prilikom pregleda, kod M.R. još oko 200 grama ove opojne droge.

U stanu koji koristi J.F. policija je pronašla 108 tableta ekstazija i vagicu za precizno merenje. D.D. (32) i Z.S. (35) iz Čačka uhapšeni su zbog nedozvoljenog posedovanja oružja i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Njih dvojica se sumnjiče da nisu zaustavili vozilo na znak policije da stanu već su počeli da beže nakon čega su izazvali saobraćajnu nezgodu.

Prilikom bekstva Z.S. je odbacio pištolj sa pet metaka, dok su u automobilu pronađeni nož i palica. Petorici osumnjičenih je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužilaštvu.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter