Izvor:
10.12.2018 u 08:13
0

U BEČU UHAPŠENA DVOJICA SRBA: Policijski pas odigrao naročitu ulogu u otkrivanju lopova!

Dvojica Srba, stara 29 i 48 godina, uhapšeni su u Austriji nakon što je jedan komšija prijavio policiji da vidi svetla baterijskih lampi u zgradi sa apartmanima u Beču.

Kako su preneli austrijski mediji, u akciji hapšenja naročitu ulogu odigrao je policijski pas.

– Komšija je oko 17.30 sati primetio neobično dešavanje u susednoj kući, pa je pozvao policiju. Jake policijske snage odmah su poslate u tu ulicu. Jedan broj ušao je u zgradu, a neke jedinice su okružile objekat kako lopovi ne bi mogli da pobegnu. Asistenciju su policajcima pružale i kolege sa službenim psima – preneli su austrijski mediji.

Policija je u jednom trenutku primetila jednog lopova i naredila mu da se zaustavi, ali on nije odreagovao.

– Policijski pas Benet je ušao u zgradu i pretraživao sobu po sobu, a onda je seo ispred jednih vrata. To je bio znak da je nešto otkrio. Kad su vrata razvaljena, ispostavilo se da se tu kriju dvojica Srba – naveli su mediji.

Lopovi su odmah uhapšeni i određen im je pritvor.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter