Izvor:
11.12.2018 u 10:50
0

BOLNICA U BORU PUNA POLICAJACA: Velika akcija u toku, medicinska sestra prodavala metadon lažnom pacijentu!

U toku je akcija policije u bolnici u Boru, zbog sumnje da su medicinski radnici te ustanove prodavali lekove pacijentima, koji su zavisni od psihoaktivnih supstanci. Prema prvim informacijama, sumnja se da je zavisnim pacijentima prodavan metadon, a policijske ekipe trenutno ispituju zaposlene i proveraju kompletnu dokumentaciju.

Povod za upad u bolnicu u Boru bila je informacija da je jedna medicinska sestra navodno prodala zavisniku pomenute tablete. Ovu akciju spovodi Odeljenje za korupciju, kao i da je u toku ispitivanje zaposlenih, a danas se navodno očekuje da ovu ustanovu poseti ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Organi reda su osumnjičenu pratili, a podmetnuti “kupac” metadona je toj radnici dao obeležene novčanice, što je policija, kako nam je rečeno, dokumentovala snimkom.

U toku je provera policijskih ekipa.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter