Izvor:
17.12.2018 u 18:56
0

BIĆE PROTERANI IZ SRBIJE: Hrvati uhapšeni u Beogradu zbog pljačke!

Trojica hrvatskih državljana, koji su uhapšena u subotu u Beogradu zbog pljačke kuće dva Kineza u Surčinu, danas su se nagodili sa tužilaštvom i biće proterani iz Srbije.

Oni su priznali krivicu i zaključili su sporazume o priznanju krivičnog dela teška krađa sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, koje treba da potvrdi sud, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.

U pitanju su Tomas Rikardo Jovanović (19) , Gino Ðurić (31) Marko Spaić (27). Oni su tužilaštvu priznali dela i izbegli suđenje za uslovne kazne zatvora od godinu i po, sa rokom provere od pet godina.

Svima je izrečena i mera proterivanja stranca iz zemlje u trajanju od sedam godina, pa se očekuje da budu deportovani već večeras ili sutra ujutru. Oni su priznali da su 10. decembra na Surčinskom putu opljačkali dve kuće na štetu Ji Aimei i Guo Jonga. Merdevinama su se popeli na garažu pa do prozora, pocepali komarnik, razvalili prozor i ušli u kuće.

Iz kuće Jia ukrali su nakit i kineske jene, a na potpuno isti način su opljačkali i kuću Gua i uzeli 700.000 dinara.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter