Izvor:
12.01.2019 u 17:43
0

ŠOK USRED VRTIĆU: Dečaku (6) za pojasom policija pronašla pištolj sa mecima!

Policija u saveznoj američkoj državi Ohajo, danas je saopštila da je u jednom vrtiću od šestogodišnjeg dečaka zaplenila pištolj.

To dogodilo nakon što je neko prijavio da dečak u pantalonama nosi nešto što deluje kao tešak predmet.

Policija grada Kolambus u kojem se nalazi vrtić, nije komentarisala da li je pištolj bio napunjen, ali se na fotografji koja je objavljena, vide meci zajedno sa zaplenjenim pištoljem.

Osim toga, policija je saopštila da dečak neće biti optužen zato što je suviše mlad, kao i da istražuje gde je nabavio oružje.Direktor vrtića Tajri Polard je u pismu roditeljima da će se dečak "suočiti sa prikladnom disciplinskom merom", ali nije konkretno otkrio kakvom.

On je u vrtiću uveo pravilo o nultoj toleranciji prema oružju i zamolio porodice učenika da razgovaraju sa njima o izbegavanju oružja i držanju istog što dalje od škola.

Kurir

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter