Izvor:
08.02.2019 u 22:06
0

HAOS U KUMODROŠKOJ ULICI: Dva pijana muškarca divljala automobilom a onda se zaleteli i u policajca!

Mustafa B. i njegov pajtos privedeni su večeras oko 21.30 časova posle divljačkog napada na policajce u kom, samo pukom srećom, nije bilo povređenih, saznaje Kurir!

Kako su javili stanari Kumodraške ulice, potpuni haos dogodio se kada su Mustafa B, koji je u automobilu bio sa Elvisom B. divljao kroz ovu ulicu kod broja 174.

Tada je, vozeći pod dejstvom alkohola, udario u jedan automobil. Policijska patrola je veoma brzo stigla na lice mesta, a pripadnici MUP su izašli kako vi videli da li ima povređenih. Usledio je šok i filmske scene. Mustafa je tada dodao gas, vozilom udario policajca i bacio ga na haubu.

– Svi smo bili prestravljeni. Policajca su udarili kolima iz čista mira. Napadači su bili pijani. Iz čista mira je dao gas i udario policajca i bacili ga na haubu – rekao je šokirani očevidac Milivoje R.

Drugi pripadnik patrole brzo je reagovao. Kako bi izbegao žrtve, pucao je u hladnjak vozila, posle čega su napadači konačno stali.

Mustafa i Elvis su uhapšeni, a uviđaj je u toku.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter