Izvor:
10.02.2019 u 11:36
0

HAPŠENJE: Pet osoba je uhapšeno i zaplenjeno je 220 kilograma marihuane!

Pet osoba je uhapšeno i zaplenjeno je 220 kilograma marihuane u akciji pretresa nekoliko lokala u Uroševcu, saopšteno je iz kosovske policije i tužilaštva u tom gradu.

Osnovno tužilaštvo u Uroševcu, Odeljenje za teška krivicna dela u saradnji sa jedinicom za borbu protiv korupcije, sprovelo je višemesecnu istragu. U sinocnjoj akciji na dve lokacije, zaplenjeno je 220 kilograma opojne supstance, za koju se sumnja da je dopremljena iz Albanije.

Specijalne snage policije su tokom intervencije zaplenile i tri automobila.

Uhapšene osobe, tri iz Albanije, a dve sa Kosova, albanske nacionalnosti, prema osnovnim sumnjama, pripadaju dobro organizovanoj grupi i terete se za krivicno delo "neovlašcena kupovina, posedovanje, distribucija i prodaja opojnih droga i psihotropnih supstanci".

Pretpostavlja se da je zaplenjena kolicina marihuane bila namenjena za distribuciju van Kosova.

Kosovska policija navodi da traga za drugim clanovima grupe koji su u bekstvu.

Uhapšenima je po nalogu osnovnog tužilaštva u Uroševcu odreden pritvor do 48 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter