Izvor:
23.09.2016 u 23:33
0

JEZIVO SVEDOČENJE OČEVIDACA: Posle nesreće na Topčideru, onima koji su se zatekli na licu mesta, trebaće godine da se oporave od šoka!

Svedoci jezive nesreće bili su gosti obližnjeg kafića.

Devojka M.M., radnica u kafiću perionice koja se nalazi odmah preko puta mesta nesreće, bila je očevidac stravičnog sudara.

– Oko 15 časova se dogodila nesreća. Išli su u smeru mosta na Adi, samo sam videla devojku kako leži, momak je bio svestan. Vatrogasci, policija su odmah došli, bila je jeziva scena. Devojka je odletela od udara nekoliko metara, a on je zapomagao jer je bio zaglavljen ispod tramvaja. Glava me boli i dalje od jezive scene – rekla je devojka M.M., koja nije mogla da se oporavi od šoka.

Svedoci nesreće su bili i gosti kafića.

– Devojka i dečko su bili na motoru, i na raskrsnici u blizini Topčiderskog parka udario ih je tramvaj broj 3. Sedeli smo u bašti kafića kada smo začuli jak udarac. Izašli smo ispred i videli mladića i devojku kako leže. Devojka je samo ležala na ulici, a muškarac je bio u svesnom stanju i zapomagao je – kazali su potreseni ljudi.

Povređeni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/CBS6Albany

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter