Izvor:
24.09.2016 u 21:53
0

OBDUKCIJA POTVRDILA: Vojnik Miroslav S. ubijen sekirom, ubicu upoznao u ugostiteljskom objektu noć pre nego što je ubijen!

Miroslav Stojak, kapetan Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, ubijen je sjekirom, pokazao je nalaz obdukcije.

Sudski patolog Zdenko Cihlarž, koji je obavio obdukciju, je potvrdio da su Stojaku smrtonosne povrede glave nanesene sjekirom. On je dodao da je Stojak više puta udaren u glavu sjekirom, piše Faktor.ba

Sin ubijenog kapetana: Moj otac nije poznavao ubicu

Kenanu Varupu, koji je osumnjičen za ubistvo kapetana OS BiH, Miroslava Stojaka, Sud BiH odredio je jednomjesečni pritvor.

Marko Stojak, sin ubijenog za "EuroBlic" je izjavio da još ne zna šta bi mogao biti motiv ubistva njegovog oca.

– Osumnjičenog ubicu Kenana Varupa (21) moj otac nije poznavao, niti se družio s njim – kazao je Marko.

Nezvanično, radi se o dvadesetjednogodišnjem muškarcu koji od ranije nije poznavao kapetana Stojaka, niti su bili u komunikaciji. Navodno su se u noći kada je Stojak ubijen, upoznali u lokalnom ugostiteljskom objektu.

Press.ba
Foto: Klix.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter