Izvor:
07.03.2019 u 10:54
0

ŽESTOKA AKCIJA SIP-A: Uhapšeno 30 osoba zbog šverca zlata i srebra!

Širom BiH, u okviru akcije pod nazivom "Zlatni karat", uhapšeno je 30 osoba za koje se sumnja da su krijumčarili predmete od zlata i srebra.

Akcija počela juče i da se i danas nastavljaju pretresi lica, stambenih i poslovnih objekata koje koriste osumnjičena lica na ukupno 56 lokacija širom BiH: Sarajeva, Tuzle, Gračanice, Živinica, Tešnja, Maglaja, Cazina, Bihaća, Konjica i Kladnja.

U dosadašnjem toku akcije Agencije za istrage i zaštitu (SIPA), otkriveno je oko 40 kilograma zlata i srebra i veća količina novca za koje se pretpostavlja da potiču iz krivičnih dela koja se osumnjičenim stavljaju na teret.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter