Izvor:
25.09.2016 u 18:28
0

HAOS U PORODICI MARJANOVIĆ SE NASTAVLJA: Zoran posetio TAŠTU u bolnici, nema snage da kaže JANI…

Dok se Zorica Krsmanović bori s opakom bolešću, snagu joj daju zet, unuka i sestre koji su je juče obradovali. – Zoran Marjanović je juče oko 15 sati posetio Zoricu Krsmanović, teško bolesnu majku svoje ubijene supruge Jelene. Zoran je na Banjicu stigao s kesama punim voća i hrane, za taštu koja se bori sa opakom bolešću.

Majka pokojne pevačice Jelene Marjanović je zbog veoma teškog zdravstvenog stanja prebačena na Vojnomedicinsku akademiju, gde o njoj brinu naši najbolji lekari. Sa Zoranom su došli kumovi koji su venčali njega i Jelenu, a i krstili ćerkicu Janu.
Ovo su preteški trenuci, zabrinut sam za Zoricu, ona mi je kao majka, mnogo je volim i poštujem. Nemam snage da je gledam u bolničkoj postelji. Kako Jani da kažem da baki nije dobro, kako posle svega što je preživela – rekao nam je Zoran.

Inače, Zorica Krsmanović sobu na VMA deli sa još dve pacijentkinje.

Nasmejao je zet

– Susret je zaista bio dirljiv, srce da ti prepukne. Zorica se rasplakala kad je videla Zorana. Potresao se kad je video u kakvom je stanju Zorica.

Kako saznajemo, Zoranu ovo nije prva poseta jer je i pre nekoliko dana obišao pevačicinu majku.
– Zoran posećuje taštu, brine se za nju. Ona je baka njegove ćerkice i otkako je Jelena ubijena posvetila se maloj Jani, čuvala ju je svakodnevno i igrala se s njom. Mala Jana je Zorici sve na svetu i samo joj je ona ostala – kaže naš izvor blizak porodicama Krsmanović i Marjanović.

Strahuje za Janu

Međutim, iako je Zorica u veoma teškom stanju, Zoran ne odlazi svakodnevno.
Svi su se pitali zašto ne ide, ali je istina da je on zabrinut za Janinu bezbednost. Zbog svega što se izdešavalo i priča da je ubica neko blizak porodici Marjanović ćerkicu ne želi da ostavlja samu. Nema poverenja ni u koga, a ne želi da se odvaja od mezimice. Dok je sada bio sa taštom, Jana je spavala u automobilu na parkingu, a čuvao ju je deda Vladimir Marjanović – kaže naš sagovornik.

Zoran se u potpunosti posvetio maloj Jani i ispunjava joj svaku želju.
Ona je devojčica, treba joj mnogo stvari, a Zoran se trudi da joj ispuni svaki prohtev. Jana je veoma dobro dete, mila je i umiljata. Pati za mamom i često pita gde je i kada će doći. Ljubi njene slike i priča kako bi volela da kad poraste ima tako lepu kosu kao mama. Svima se srce steže kada čuju reči malene – dodao je naš izvor.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter