Izvor:
09.03.2019 u 11:48
0

UŽAS U GORNJEM MILANOVCU: Pas lutalica izujedao dečaka u školi!

Pas lutalica izujedao je Ognjena M. (9), učenika trećeg razreda OŠ "Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu dok je u školskom dvorištu, sa ostalom decom, bio na času fizičkog. Incident se dogodio u obližnjoj Ekonomskoj školi, gde su osnovci imali redovnu nastavu.

Dečak je zadobio povrede lakta, koje su sanirane u ambulanti milanovačke bolnice, ali je u šoku i veoma uplašen.

Kako su naveli očevici, velika je sreća što su u trenutku napada nastavnici bili prisutni, pa su oterali psa i na taj način je izbegnuta ozbiljnija nesreća. Pas se, navode, iz nepoznatog razloga, zaleteo na dečaka.

– Skočio je na njega i počeo da ga ujeda po rukama, laktovima. Bilo je baš dramatično o prava je sreća da su čas posmatrale dve nastavnice koje su oterale lutalicu. Šta bi se dogodilo da je dečak bio sam ili samo sa vršnjacima – pitaju se očevici.

DEČAK U ŠOKU

O napadu je obavešten dežurni veterinarski inspektor. Dvorište škole je potpuno ograđeno i prava je misterija, kako navodi Dragana Nikitović, direktorka OŠ "Momčilo Nastasijević", kako je taj pas dospeo tamo. Ona je najavila da će škola pojačati nadzor u školskom dvorištu da se slične stvari ne bi više događale.

Zbog šoka koji je pretrpeo, dečak će biti poslat na razgovor kod psihologa. Iako nisu hteli da pričaju za medije, roditelji mališana navodno ne krive školu za napad.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter