Izvor:
28.04.2019 u 15:08
0

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD STARE PAZOVE: Snajka poznatog srpskog fudbalera izgubila život zajedno sa rukometašem! (FOTO)

Dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći na putu između Stare i Nove Pazove u subotu uveče, dok je dvoje njihovih saputnika u teškom stanju, prenose beogradski mediji.

Poginuli su Nikola Dević (21) i Aleksandra Kolarov (49), a nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata, kada je automobil marke folksvagen pasat kojim je upravljao Dević i koji se kretao iz pravca Stare Pazove ka Novoj Pazovi sleteo sa puta i udario u drvo.

Dvoje mladih je na licu mesta izgubilo život, a dvoje teško povređenih je prevezeno u Zemunsku bolnicu, rekli su u MUP-u.

Prema recima prijatelja, njih četvoro se vraćalo kući u Novu Pazovu sa svadbe koja je bila Staroj Pazovi i u trenutku preticanja zbog gubitka kontrole nad vozilom sleteli su sa puta i zakucali se u drvo, prenosi.

Svadba sa koje su se vraćali bila je svadba njihovog kolege iz firme koju drži, prema pisanju "Kurira", Aleksandrin muž u kojoj su svi bili zaposleni.

Aleksandra Kolarov snaha proslavljenog srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova.

Mediji prenose da je Nikola Dević godinama trenirao rukometom.

Pogledajte detaljnije na linku ispod:

https://blicnews.ba/u-nesreci-kod-nove-pazove-dvoje-poginulo-na-mjestu-dvoje-tesko-povrijedeno?fbclid=IwAR1RGlKC0goRBtrLkxak5VWT6gM5yP4WTbhAXqxSf-zOVBJLfHGDLXGQzaA

Izvor: Tanjug/Blic
Foto: Twitter/GTAallcom

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter