Izvor:
05.10.2016 u 17:20
0

SVIREPI UBICA SVE PRIZNAO: Zbog ljubomore smrskao lobanju supruzi!

Metalna šipka kojom je, kako se sumnja, 3. oktobra brutalno ubijena Jasmina Živković (48) iz Medoševca pronađena je u septičkoj jami porodične kuće! Pritisnut dokazima, njen suprug Goran (52) juče je priznao ovaj svirepi zločin! Uz pomoć radnika JKP „Medijana“ juče je ispumpana septička jama koja se nalazi u dvorištu kuće, a u kojoj je i nađena metalna šipka.

– Goran se od početka držao priče da je te noći udaren u glavu kada se oko tri časa sa autobuske stanice vratio kući i da se ničega ne seća.

Međutim, povreda nije takva da bi se zbog nje neko onesvestio ili izgubio sećanje. Pritisnut dokazima i poligrafskim testiranjem, on je juče priznao zločin i rekao da je to uradio iz ljubomore jer je sumnjao da ga vara – kaže naš izvor.

Naš sagovornik dodaje da je Goran sam sebi naneo povredu udarajući se šipkom!
Da je bio ljubomoran potvrđuju i rođaci ubijene žene.

– Pre tri godine ju je pretukao, ali to nije prijavila policiji. Žalila se da je maltretira, ali nam je glupo bilo da je zapitkujemo o tome. Sada je njena majka prokomentarisala: „Eh, da sam znala šta će da se desi, trebalo je tada da je odvojim od njega“ – priča jedna rođaka.

Rođaci kažu da su Goran i Jasmina imali razmirica u braku, ali da nikome ni na kraj pameti nije bilo da se nešto ovako može desiti.

Alo
Foto: privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter