Izvor:
15.05.2019 u 10:12
0

POŽAR U NIŠU: Izgorelo šest hladnjača, dve nagorele!

U požaru koji je izbio sinoć na prostoru kompanije "Frikom" na Mramorskom brdu u Nišu izgorelo je šest kamiona te kompanije, dok su dva nagorela.

Kako je rekla policija, požar je zahvatio kamion parkiran u krugu Frikoma na Mramorskom brdu, a vatra se proširila na još osam vozila.

Navodi se i da je Tužilaštvo obavešteno o ovom dogadaju, a uviđaj je vršen jutros jer, kako su naveli u policiji, nesreća se dogodila sinoć u 23.45.

Prema još nepotvrđenim informacijama, u ovom slučaju nema sumnje da je požar podmetnut, a vatra je najverovatnije izbila na jednoj od utičnica i proširila se na vozila koja su bila priključena na struju.

Na brzo širenje vatre najverovatnije su uticali gorivo i freon, kao i jak vetar koji je duvao.

Vatru je primetio radnik obezbeđenja prostora na kojem su bili parkirani kamioni,i obavestio vatrogasce, koji su gasili vatru do rano jutros u 2.30.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter