Izvor:
06.10.2016 u 15:54
0

ESKPRESNA REAKCIJA POLCIIJE U ARILJU: Uhapšen pljačkaš pumpe

Pola sata posle pljačke pumpe u Arilju, policija je uhapsila trojicu razbojnika koji su maskirani upali na benzinsku pumpu „Paramun” u Arilju, opljačkali je i hicem u ruku ranili radnika Nenada Zečevića

U sredu oko 23 časa trojica maskiranih muškaraca, opljačkali su benzinsku pumpu „Paramun“ u Arilju, a radnik Nenad Zečević je tom prilikom iz pištolja ranjen u ruku. Posle pola časa policija je uhapsila pljačkaše, a povređeni je zbrinut u užičkoj Opštoj bolnici.

Jedan od pljačkaša maskiran „fantomkom“, saznajemo, ušao je u benzinsku stanicu i od Zečevića je tražio novac. Radnik pumpe mu je dao pazar, a zatim je pljačkaš tražio još novca. Kada je Zečević odgovorio da novca više nema, napadač mu je pucao u ruku.

– Povređeni radnik je operisan i nije životno ugrožen – saznajemo u užičkoj bolnici.

Dvojica napadača su iz Arilja, a identitet trećeg se utvrđuje.

Novosti
Foto: Ilustracija Happy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter