Izvor:
18.05.2019 u 10:34
0

UŽAS U NOVOM PAZARU: Vatra progutala dva stana!

NOVI PAZAR – Prava drama dešavala se jutros u Novom Pazaru kada je vatra zahvatila i progutala dva od 32 stana zgrade Centra za socijalni rad u kojima su mahom smešteni izbegli i penzioneri.

Ta dva stana, koja pripadaju Centru, doslovno su ugljenisana i pretvorena u prah i pepeo. Na sreću nastradalih nema, jer su stanari zgrade evakuisani.

Stanari stana iznad doslovno su ostali bez ičega. Nijedna jedina stvar nije pretekla, a izgorela su im i sva dokumenta i kompletna garderoba. Ljudi su za jedno pre podne ostali bez igde ičega.

Stanarka ispod, čiji je stan takođe izgoreo, jutros je bila u policiji na razgovoru.

To je za samo desetak meseci već treći veliki požar u Novom Pazaru. Za razliku od prethodnih ovde na sreću nema poginulih.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter