Izvor:
23.05.2019 u 12:21
0

UŽAS KOD ZADRA: Otac izbo sina nožem, pa presudio sebi!

Nakon što je nožem nasrnuo na sina, otac je samom sebi zadao ubode u grudi.

Zadarska policija i dalje sprovodi istragu u slučaju iz Raštevića u kojem je otac (48) napao sina (26) nožem i povredio ga. Nije došlo do prekvalifikacije iz lakih u teške telesne povrede, a obojica se i dalje nalaze u zadarskoj bolnici na lečenju.

Kako tvrde komšije te porodice, sukob je navodno kulminirao dok su otac i sin zajedno popravljali bicikl.

– Taj mali je uvek bio čudan. Ne sluša oca, a koliko znam, sklon je porocima. Tog dana su zajedno popravljali bicikl i onda ga je napao. Nema opravdanja za to. Nije način nasrtanje nožem na ljude – kaže jedna od komšinica za "24 sata".

Prema nezvaničnim saznanjima, otac je nakon što je napao sina, samom sebi zadao dva uboda u grudi, shvativši šta je učinio nekoliko trenutaka ranije.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter