Izvor:
05.06.2019 u 13:32
0

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Uhapšeni osumnjičeni za ucenu kompromitujućim materijalom!

Beogradska policija uhapsila je M. Ð. (51) i A. R. (48) zbog sumnje da su izvršili krivično delo ucena, saopštio je MUP Beograda.

Osumnjičeni se terete da su od kraja marta slali oštećenom preteće poruke preko vibera i ucenjivali ga da će, ukoliko im ne preda novac, dostaviti članovima njegove porodice kompromitujući materijal sa seksualnom konotacijom, koji potiče iz perioda kada su on i osumnjičena A. R. bili u ljubavnoj vezi.

Oštećeni je najpre pristao da im plaća 150 evra mesečno, a onda im je dao još 4.000 evra kako bi prestali da ga ucenjuju.

Kako se sumnja, oni su potom i dalje nastavili sa ucenom i tražili mu dodatnih 15.000 evra, a da u zamenu unište kompromitujući materijal.

M. Ð. i A. R. uhapšeni su prilikom primopredaje novca u jednom lokalu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter