Izvor:
07.06.2019 u 15:24
0

BEČ: Objavljen fotorobot ubice Bosanca u Salzburgu!

Austrijska policija objavila je fotorobot muškarca koji je u utorak u Salzburgu ubio državljanina BiH Samira Halkića (46) i lakše ranio njegovog sina Dženisa Halkića (24).

Porodica Halkić je u jednom lokalnom restoranu slavila rođenje deteta kada je muškarac albanskog porekla Dženisa prvo verbalno, a onda i fizički napao.

Nakon toga Dženis je pozvao oca Samira kako bi mu pomogao, ali je Albanac izvukao pištolj i zapucao. Samira je pogodio sa dva hica, a jedan metak mu je otišao pravo u srce i preminuo je na licu mesta.

Sin je s prostrelnom ranom butine primljen u bolnicu i ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Kako navodi policija, ubica je u starosti između 30 i 35 godina, visok je između 180 i 185 centimetara, korpulentno je građen, težine oko 130 kilograma, tamnosmeđe ili crne kose, s održavanom trodnevnom bradom, govori albanski jezik čime se sugeriše da je poreklom iz Albanije ili sa Kosova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter