Izvor:
07.06.2019 u 16:19
0

SLOBODAN GAJIĆ: Mladić prebačen iz Ćuprije u Niš!

Mladić koji je sinoć, automobilom probio zaštitnu ogradu i pao sa nadvožnjaka, na prostor između lokalnog puta i želzničke pruge u Jagodini, sa teškim telesnim povredama, glave, karlice i grudnog koša, prevezen u Klinički centar Niš.

To je potvrdio direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić i dodao da o prebacivanju mladića u Niš odlučio lekarski konzilijum.

Reč je o mladiću, rođenom 1995. godine, koji je sinoć oko 21 sat, automobilom, vozeći iz pravca naplatne rampe prema gradu, probio ogradu nadvožnjaka u blizini Saobraćajne policije u Jagodini i pao u gusto žbunje, sa oko 20 metara visine.

Na mestu nesercehe su ostaci automobila, proliveneo ulje po travi, jedna registarska tablica, a potpuno uništen autombil je policija sklonila radi veštačenja.

Pretpostavlja se da je mladić vozio isuviše brzo, a policija ne isključuje ni tehničku neispravnost vozila a ni alkoholisanost vozača.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter