Izvor:
10.10.2016 u 13:54
0

POZNAT NAČIN NA KOJI JE BABA UBILA DEDU: Muža udarila štanglom čak 50 puta!

Stojanka Stanković (83) iz sela Beljin kod Vladimiraca nanela je svom, sada već pokojnom suprugu Trojanu (83), čak 50 udaraca u predelu glave i rebara, saznaju "Novosti". Baki je određen pritvor, a u iskazu pred nadležnim tužilaštvom branila se rečima da ju je starac godinama maltretirao i mučio.

Porodična drama dogodila se u petak po podne na njivi u Beljinu u blizini njihove kuće, gde su se doselili po penzionisanju pre više decenija. Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi kako je do rasprave došlo, ali su hitnu pomoć i policiju pozvali susedi, kada su, kako kažu, videli da se kod Stankovića "nešto dešava".

Nesrećni 83-godišnji starac, sa teškim povredama, prevezen je na urgentni prijem šabačke bolnice. Lekari nisu uspeli da ga spasu, da bi u subotu ujutru, već u 9 časova, policija došla po baku Stojanku.

– Starica nije bila svesna šta se dogodilo kada je policija došla po nju. U prvom iskazu branila se govoreći da ju je muž godinama mučio i da joj je tog dana prekipelo – kaže naš sagovornik iz istrage.

Da je gnev baš sustigao Stojanku, govori i broj udaraca, koji je metalnom štanglom ili šipkom nanela Trojanu. Navodno, štanglu je otela iz ruke supruga, i nanela mu desetine povreda, najviše u predelu glave i rebara.

Stojanka i Trojan radni vek proveli su u Beogradu, gde je starac radio u GSP-u. U Beljinu su se nastanili kako bi mirno proveli penzionerske dane.

Novosti.rs
Foto: Ilustracija happy Tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter