Izvor:
11.06.2019 u 08:05
0

EKSPLOZIJA I POŽAR: Dvoje mrtvih u Dagestanu! Crni dim kulja sa broda na koje je bilo 12 ljudi u momentu nesreće!

Dve osobe su poginule, dve su povređene, a za jednom se i dalje traga nakon eksplozije i požara koji je izbio na tankeru u morskoj luci Mahačkala u Dagestanu, saopštila je danas Agencija za morski i rečni saobraćaj.

– Dve osobe su poginule, njihova tela su pronađena, dve osobe su u bolnici, a jedna osoba se vodi kao nestala – rekao je portparol te agencije i dodao da je u trenutku nesreće na tankeru bilo 12 osoba.

Kako se navodi, do eksplozije je došlo dok su se iz tankera ispumpavali naftni derivati. Požar je ugašen, a vidi se kako iz tankera kulja gust tim.

Rusko ministarstvo energetike saopštilo je da nema opasnosti da se nafta izlije u more.

Navodi se i da je tanker u luku Mahačkala stigao iz Turkmenistana i da je nosio oko 2.000 tona nafte.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter