Izvor:
11.06.2019 u 12:42
0

TUGA DO NEBA, U ŠKOLSKOM DVORIŠTU MUK! NAJTUŽNIJE MESTO U SRBIJI: Škola tuge u Aleksandrovcu Mariju (14) ispraća srcem od cveća!

OŠ “Aca Aleksić” u Aleksandrovcu danas je najtužnija škola u Srbiji – vest o smrti učenice Marija Z.(14) ostavila je traga u školskom dvorištu punom dece koja ćute, u zbornici gde su uplakani nastavnici održali komemoraciju okupljeni oko fotografije svoje učenice, na hodnicima zagrljeni đaci, koji pokušavaju da se uteše.

U učionici odeljenja VII-2, drugovi su pleli venac u obliku srca. Drugarice su birale sveže ubrano cveće, a svi zajedno, crtali su i bojili ukrase od papira, natopljeni suzama njenih drugara, pišu Večernje novosti.

Marijina fotografija sa vencem u kosi uramljena je i postavljena pored buketa, a iznad nje su brojne uspomene, među njima i zajednički potpisi i poruke celog odeljenja.

Na jednoj od njih je i potpis devojčice koja je preminula u ponedeljak oko 16 sati, nakon što je izgubila svest na putu, kada je krenula na trening.

Devojčicu iz mesta Kožetin kod Aleksandrovca, koja je preminula u ponedeljak popodne, nakon što je izgubila svest na putu, pokušali su da reanimiraju lekari iz dva grada, ali bezuspešno.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter