Izvor:
11.10.2016 u 02:58
0

PRESUDILA MU CIGLOM: Baba ubila dedu jer više nije mogla da trpi zlostavljanje!

Stojanka Stanković (83) iz Beljina kod Vladimiraca, koja je u petak ubila muža Trojana (83), rekla je šabačkoj policiji da više nije mogla da trpi zlostavljanje i da mu je zato presudila.

Patolozi su prebrojali blizu 50 udaraca na telu starca.

Kada ju je policija privodila, Stojanka je bila u šoku. Nije znala gde se nalazi. Tek kasnije malo je došla sebi i ispričala da je godinama trpela maltretiranje supruga. U petak su bili na njivi i njoj je „pao mrak na oči“, dograbila je šipku i prebila ga – priča izvor iz istrage.

Mnogi meštani Beljina Stankoviće su poznavali iz viđenja, jer su supružnici živeli povučeno na periferiji sela i nerado se družili s meštanima.

Iako su Stojanka i Trojan živeli povučeno, neki Beljinci tvrde da je baba bila preke naravi i umela da muči dedu. Pojedini tvrde da su viđali Stojanku kako maltretira supruga. Kao jedan od motiva ubistva pominjala se i navodna Trojanova prevara.

Stojanka je u subotu uhapšena i određen joj je pritvor.

Izvor: Telegraf
Foto: Foto: Twitter/baulv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter