Izvor:
21.06.2019 u 12:11
0

POLICIJSKA UPRAVA: Tri automobila zapaljena bakljom u Zrenjaninu!

Tri automobila zapaljena su rano jutros u Zrenjaninu, a policija intenzivno traga za počiniocem koji je bakljom izazvao požar, rečeno je u Policijskoj upravi Zrenjanin.

Kako je navedeno, rano jutros, nešto pre četiri sata, policija je dobila prijavu da gore tri automobila jednog taksi udruženja u Ulici cara Dušana, a vatrogasne ekipe su ugasile požar.

– Policija je obavila uviđaj, istraga je u toku, intenzivno se traga za počiniocem, a o incidentu je obavešteno i nadležno Tužilaštvo – navode u PU Zrenjanin.

Pojedini portali objavili su snimak sa sigurnosnih kamera koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako je muškarac s kapuljačom i rukavicama prišao vozilima, polio ih benzinom i zapalio.

Portal Zrenjaninski.com objavio je da su zapaljena vozila Laki taxi, a suvlasnik tog udruženja Stanislav Karaica rekao je za taj sajt da ne zna šta bi mogao da bude povod za incident, kao i da je to četvrti put u prethodne tri godine da bude zapaljeno vozilo tog taksi udruženja.

Izvor:Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter