Izvor:
12.10.2016 u 17:42
0

FILMSKA POTERA ZA DILEROM U JAGODINI: Bacao drogu kroz prozor, udario policajca!

U policijskoj poteri u Jagodini uhapšen je prodavac narkotika J. P. (41) iz Zaječara, saopštila je policija. On je prilikom bekstva automobilom udario policajca i službeno vozilo. Kod osumnjičenog je pronađena biljna masa nalik na marihuanu, spakovana u paketiće.

J.P. se tereti se da je pokušao da pobegne kada su pripadnici policije tražili od njega da pokaže ličnu kartu, dok je sedeo u parkiranom vozilu. Sumnja se da je on potom, dok ga je policija pratila vozilom, u više navrata izbacivao plastične kesice, sa materijom nalik na marihuanu, kroz prozor. Osumnjičeni je namerno, kada je ušao u slepu ulicu, vozilom udario policijskog službenika a potom i službeno vozilo, stoji u saopštenju policije .

Policajci su zatim uhapsili osumnjičenog J.P. za trgovinu narkoticima i pokušaj bekstva.

– Policija je osumnjičenom, po nalogu tužioca, odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, sprečavanje službenog lica u u vršenju službene radnje i ugrožavanje javnog saobraćaja, stoju u saopštenju policije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

Blic.rs
Foto: Nenad Mihajlović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter