Izvor:
22.06.2019 u 12:15
0

STARICU NAPAO MEDVED: Zadobila povrede!

Jedna starica zadobila je danas lakše povrede kada ju je napao medved u blizini njene kuće u selu Vrh nad Želimljami, udaljenom oko 15 kilometara južno od Ljubljane, saopštila je policija.

Žena stara 80 godina prebačena je u Univerzitetski medicinski centar u Ljubljani, a vlasti su angažovale specijalnu jedinicu Šumarske službe obučenu za uklanjanje opasnih medveda.

Napad se dogodio u jeku debate u Sloveniji oko pitanja sve većeg broja medveda koji su locirani mahom na jugozapadu zemlje, iako su neke od tih životinja primećene i na obodu Ljubljane.

Skupština Slovenije je ove sedmice usvojila hitan zakon o tome da 200 medveda i 11 vukova bude ubijeno nakon sve učestalijih napada na stoku koji su izazvali proteste farmera.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter