Izvor:
07.05.2016 u 21:33
0

MUŽ UBIJENE PEVAČICE: Ovo je PRAVA istina o trudnoći moje žene u vreme kad je UBIJENA!

Kako pišu beogradski mediji Zoran Marjanović je odlučio da stane na put glasinama o navodnoj trudnoći svoje pokojne supruge u vreme kada je ubijena.

On je veoma burno reagovao na natpise pojedinih beogradskih medija, gde je stajalo da je njegova pokojna supruga na dan ubistva bila trudna.

Zoran Marjanović, suprug mučki ubijene pevačice Jelene Krsmanović, otkrio je da li je Jelena bila trudna, o čemu su pisali pojedini beogradski mediji.

Suprug pevačice je između ostalog istakao kako da je to “notorna laž”.

Mi drugo dete nismo planirali, a ja bih valjda znao da mi je žena trudna. Da je Jelena bila u drugom stanju, pa ne bi svakodnevno trčala, radila i nastupala. Ali sačekaćemo rezultate i onda ćemno biti sasvim sigurni – rekao je on za Informer.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/zoran.marjanovic

    PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

    Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

    Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

    Ostavite komentar

    Unesite pojam i stisnite enter