Izvor:
17.10.2016 u 18:56
0

MONSTRUMI DOBILI 10 I 20 GODINA ROBIJE: Brutalno ubili stariji bračni par, pa leševe bacili u SEPTIČKU JAMU!

Osuđeni mladići koji su kraj Požarevca ubili bačni par Dragu i Dragoljuba Jugović i bacili ih u septičku jamu. Maloletni Filip Đ. (16) i Dragan Stanojević (21) dobili 10 odnosno 20 godina robije!

Viši sud u Požarevcu prvostepenom presudom osudio je maloletnog Filipa Đ. (16) na 10, a Dragana Stanojevića (21) na 20 godina zatvora, jer su u februaru počinili teško ubistvo Drage (73) i Dragoljuba (71) Jugovića iz Brodice kod Kučeva. Nakon izricanja presude njima je produžen pritvor, sve do pravosnažnog okončanja sudskog postupka. Za dvojicu optuženih Više javno tužilaštvo tražilo je maksimalne kazne, koje za starijeg maloletnika, odnosno mlađeg punoletnika, iznose upravo kao što što je i dosuđeno – 10 i 20 godina.

Branilac Dragana Stanojevića nije prisustvovao izricanju presude, koju je donelo sudsko veće na čelu sa Zoranom Jankovićem, dok je branilac maloletnika, advokat Novica Pantić, najavio žalbu.

Ovaj monstruozni dvostruki zločin dogodio se u porodičnoj kući bračnog para Jugović u Brodici, kada su ih dvojica napadača usmrtila nožem. Potom su njihova tela uvili u čaršave i bacili u dvorišnu septičku jamu, na desetak metara od grobnice koji su ovi izgradili sebi za života, ne sluteći kako će tragično da ga okončaju. Oni su se na meti ubica našli radi pljačke, jer su važili za imućne, pošto su ceo život radili u Austriji i tamo stekli penzije.

Pokojni supružnici u svom selu izgradili su kuću i restoran sa prenoćištem "Devet Jugovića", nazvan po devetoro unučadi koje imaju od troje dece, sina i dve ćerke koji, takođe, rade u inostranstvu. Nakon ovog zločina, nezapamćenog u selu Brodica, meštane je najviše sablaznila činjenica da su ubice iz njihovog sela i da su odlično poznavali svoje žrtve. Inače, uhapšeni Stanojević je posle zločina pobegao u Beč, gde mu živi i radi otac, ali je tamo pronađen i izručen Srbiji nakon dvomesečne procedure.

Ubrzo nakon zločina, policija je uhapsila trojicu Rumuna, od kojih su dvojica radila kod supružnika Jugović na loženju kotla za parno grejanje. Pošto se ispostavilo da nema dokaza njihove krivice, oni su pušteni na slobodu, a pravi krivci otkriveni i uhapšeni.

– I jedan i drugi su bili veliki problem u našem selu. Niti su se školovali, niti su radili negde. I do sad su činili razna nedela, ali da onako nedužne ljude unakaze nožem, to je baš nečuveno – rekao je jedan od meštana Brodice nakon hapšenja ubica. On je dodao da Filipov otac živi u Crnoj Travi, a majka se ponovo udala negde u Bosni.

Nestanak supružnika Jugović policiji su 15. februara prijavile njihove komšije, koje su o tome obavestila dvojica Rumuna koja su kod njih radila. Pošto je policija na stolu u kući zatekla tanjire postavljene za večeru, posumnjali su da su supružnici u blizini, što se ispostavilo kao tačno, jer su njihova tela sutradan našli u septičkoj jami.

Informer
Foto:Printscreen/YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter