Izvor:
17.10.2016 u 22:57
0

DRAMATIČNA OPSADA U ŽARKOVU: Nova grupa specijalaca i ekipa Hitne pomoći ušli u zgradu

Dva naoružana muškarca su nakon pljačke menjačnice u Žarkovu ušla u zgradu u kojoj se, kako se pretpostavlja, još uvek kriju. Jake policijske snage su nakon toga opkolile zgradu i u njoj traže napadače.

Ekipa Hitne pomoći ušla je oko 17.30 sati u zgradu na poziv policajca, javlja reporter "Blica" sa lica mesta. Nekoliko minuta kasnije jedan član ekipe lekara, izašao je iz zgrade po aparat po reanimaciju i utrčao nazad u objekat.

Oko 16.15 časova, interventna jedinica je ušla u zgradu sa opremom za razvaljivanje vrata.

Policijska opsada zgrade i prostora oko nje traje već gotovo sedam sati, a nešto posle 15 časova je u zgradu ušla još jedna grupa od dvadesetak specijalaca. Nakon toga sa lica mesta su otišle tri marice.

Na licu mesta nalaze se brojne novinarske ekipe, ali i veliki broj građana i prolaznika, a cela ulica koja prolazi pored solitera je blokirana.

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, pljačkaši su nakon pljačke menjačnice utrčali u najbliži ulaz koji je udaljen samo dvadesetak metara.

Očevidac, inače stanar zgrade, odmah je povao policiju koja se u roku od nekoliko minuta našla na mestu događaja.

Na licu mesta raspoređene su jake policijske snage, snajperisti i vatrogasci, a čitava oblast okolo je blokirana.

Stanari sa prozora posmatraju policijsku akciju, a policija pušta neke od stanara koji su se u trenutku opsade zatekli napolju da uđu u zgradu, i pritom pregledaju njihove stanove.

Blic.rs
Foto: M. Đoković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter