Izvor:
21.10.2016 u 03:53
0

STRAHOVITA NESREĆA U PRESTONICI: Veliki požar na Čukarici progutao 10 baraka!

Velikin požar u nehigijenskom naselju u Ulici Milorada Jovanovića bez broja na Čukarici u Beogradu zahvatio je deset baraka. Vatra je ugašena, nema povređenih.

Požar je izbio nešto pre 21h, a 16 vatrogasaca učestvovalo je u gašenju požara i borbi da se vatrena stihija ne proširi na okolinu.

U blizini naselja, nalazi i se i preduzeće koje skladišta gorivo, a jak vetar pretio je da dodatno rasplamsa plamen.

Kako nezvanično saznaje "Blic", požar je prozrokovalo to što su se pojedini stanari nelegalno priključili na struju. To je izazvalo havariju, pa su na lice mesta izašli i radnici EPS-a, koji su isključili napon.

Požar je oko pedesetak ljudi ostavio bez krova na glavom. Čitave porodice sa malom decom su evakuisane i trenutno sede na travi, zaogrnute ćebadima.

Na lice mesta stigao je predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić.

"Sa Crvenim krstom i Sekreterijataom za socijalnu zaštitu, naći ćemo još večeras privremeni smeštaj, s obzirom da su bez kuća ostale uglavnom žene sa malom decom", rekao je Kolarić.

B92
Foto: Ahiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter