Izvor:
08.05.2016 u 16:58
0

NADAJU SE NAJBOLJEM: Nastavlja se potraga za devojčicom iz Novog Sada

Potraga za 14-godišnjom devojčicom K.K. članicom Veslačkog kluba "Danubius" iz Novog Sada, koja je juče tokom treninga nestala u Dunavu, biće nastavljena danas u zavisnosti od uslova na terenu, rečeno je Tanjugu u Birou za informisanje Ministarstva unutrašnjih poslova.

"Policija prati situaciju i u zavisnosti od uslova nastaviće pretragu", rečeno je u Birou.

Direktor Veslačkog kluba "Danubius" iz Novog Sada Željko Pantović rekao je danas Tanjugu da su treneri tog kluba u potrazi za K.K. čamcima pretražili levu i desnu obalu Dunava, a juče je na pitanje koliko dugo se K.K. bavi veslanjem odgovorio da se "radi o iskusnoj takmičarki".

Pretpostavlja se da je čamac u kom je veslala K.K. udario u baržu koja se nalazi na sredini reke.

Nakon prijave o nestanku devojčice, ronioci žandarmerijske jedinice juče su u potrazi za devojčicom tokom celog poslepodneva pretraživali teren na lokaciji gde je nestala, a uviđaj je kasnije nastavljen i na drugim lokacijama za koje je procenjeno da mogu biti značajne za taj događaj.

Izvor: Tanjug
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter