Izvor:
19.08.2019 u 07:20
0

IZVRŠILAC MASAKRA U JABUKOVCU BIO NA SAHRANI SVOJIH ŽRTAVA: Monstrum dobro poznavao ubijene! (FOTO)

I dalje bez napretka u istrazi.

Četvorostruko ubistvo koje se 7. avgusta dogodilo u okolini Negotina ni posle deset dana nije rasvetljeno, a meštani i dalje čvrsto veruju da je nalogodavac, a možda i počinilac, neko iz njihovih krugova.

Na kraju dana, sunce propada iza zasenjenih šuma Miroča kao žeravica u tamnu vodu i smrkava se brzo. Tada u Jabukovcu svako živo stvorenje obuzima strah.

– Svako oko traži svetlost i svaka glava sklonište…

Već je deset dana otkako su na salašu u mestu Valja Vratna, sklonjenom od puteva i ljudi na tromeđi sela Jabukovac, Urovica i Vratna, nađena četiri mrtva tela. Neko je, ili neki su, iz pištolja ubili Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Bez napretka u istrazi

To "neko ili neki", što se ne zna ko je ubica, čak pouzdano nije utvrđeno ni koliko ih je bilo, razlog je straha u Jabukovcu. Jer meštani veruju da je počinilac, a ako ne on, onda nalogodavac četvorostrukog ubistva, među njima.

Policija se do sada nikako nije oglašavala da obznani napredak u istrazi, ali mali je ovaj svet – ako ne sa pompezne konferencije za novinare, znalo bi se ovako – procurilo bi negde da imaju trag. Umesto toga, saznalo se da su inspektori tražili pomoć od jednog negotinskog vidovnjaka, a oni koji su u četvrtak bili na jabukovačkom groblju, videli su da inspektori snimaju sve koji su došli da se oproste od Raje i Dragice.

I oni veruju da je ubica iz Jabukovca i da je poznavao ubijene toliko dobro da su ga običaji obavezali da dođe na sahranu.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter