Izvor:
19.08.2019 u 17:40
0

HOROR! KANIBAL KOJI JE ISEKAO DEVOJKU TESTEROM I POJEO JE, IZAŠAO NA SLOBODU! Odležao 12 godina robije!

Pol Durant (60) pojeo je svoju devojku Karen Durel a nakon 12 godina "Kanibal Kosta" izašao je na slobodu.
Izvor blizak porodici žrtve kaže da oni sada prolaze noćnu moru iako su znali da će uskoro biti pušten.

"Karenino telo nikada nije pronađeno. Njena smrt bila je jako traumatična i ostavila je puno neodgovorenih pitanja iza sebe. Tog čoveka će sada sretati na ulici. Kako se nositi sa tim?", pita se izvor.

"Kanibal Kosta je bio heroinski zavisnik a devojku je ubio 2011. u Španiji. Žena je imala 41 godinu i dvoje dece pa se razvela, a Durant je tada, bio u begu zbog dve pljačke banke. Karen je upoznao u Benidormu nakon njenog razvoda gde se preselila u potrazi za boljim i mirnijim životom. Nedeljama kasnije, policija je provalila u njen stan gde su pronašli krv, nož i testeru sa tragovima ljudskog mesa – ali bez tela.

Durant je policiji rekao da je udario velikim čekićem.

"Nakon što sam je ubio, isekao sam je na manje delove pa pojeo one delove koji sam smatrao jestivim", rekao je on.

Durant je osuđen na 12 godina zatvora, a kaznu je služio u Velikoj Britaniji. Zapravo, vratio se da odsluži drugu kaznu i to za pljačku u trajanju od osam godina i osam meseci.

Durant se nedavno doselio u jedan kvart u Londonu. Otkako su saznali ko im je novi komšija, stanovnici naselja su zabrinuti i kažu da ovaj kanibal puno pije i zalazi u pabove. Ali, njega svi zaobilaze u velikom luku.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva, Youutube (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter