25°C

Beograd

JEZIV SLUČAJ! VASPITAČICA UGRIZLA BEBU, jer je htela da je "nauči pameti"!

Vaspitačica u jednom dečjem vrtiću u Oklahomi je uhapšena nakon što je ugrizla 11-mesečno dete

Ešli Estes (33) je optužena za povređivanje deteta kako bi ga "naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka",

- Ugrizla je dete kako bi mu dala do znanja da je to bolno. Podigla ga je i ugrizla za ruku - izjavio je policajac Džim Varing za Fox 23.

Dečaku se na mestu ugriza pojavila masnica koju je njegova majka koja takođe radi u vrtiću odmah uočila. Nije dugo razmišljala pre nego što je pozvala policiju

- Nakon toga je došla u stanicu i prijavila vaspitačicu. Odmah smo kontaktirali druge vaspitačice i proverili postoje li svedoci - dodao je Varing.

Policija je ispitala i Estes koja je priznala šta je učinila. Kako je pojasnila, to je bio način kojim je i njeno dete naučilo da ne sme da grize drugu decu. Priznanje je šokiralo policiju.

- Kao roditelj verujete da vaše dete neće biti zlostavljano, da je sigurno i da se o njemu dobro brinu. Mislim da to najviše zabrinjava u ovoj situaciji - smatra Varen.

Estes je odmah uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Određena joj je kaucija u iznosu od 10 hiljada dolara, a iz vrtića nisu hteli da komentarišu slučaj, osim što su potvrdili da vaspitačica više nije njihova radnica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva, Printscreen (Twitter/prnt/@JankoBaljak)

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar