Izvor:
21.08.2019 u 11:15
0

JEZIV SLUČAJ! VASPITAČICA UGRIZLA BEBU, jer je htela da je „nauči pameti“!

Vaspitačica u jednom dečjem vrtiću u Oklahomi je uhapšena nakon što je ugrizla 11-mesečno dete

Ešli Estes (33) je optužena za povređivanje deteta kako bi ga "naučila pameti jer je ugrizao vršnjaka",

– Ugrizla je dete kako bi mu dala do znanja da je to bolno. Podigla ga je i ugrizla za ruku – izjavio je policajac Džim Varing za Fox 23.

Dečaku se na mestu ugriza pojavila masnica koju je njegova majka koja takođe radi u vrtiću odmah uočila. Nije dugo razmišljala pre nego što je pozvala policiju

– Nakon toga je došla u stanicu i prijavila vaspitačicu. Odmah smo kontaktirali druge vaspitačice i proverili postoje li svedoci – dodao je Varing.

Policija je ispitala i Estes koja je priznala šta je učinila. Kako je pojasnila, to je bio način kojim je i njeno dete naučilo da ne sme da grize drugu decu. Priznanje je šokiralo policiju.

– Kao roditelj verujete da vaše dete neće biti zlostavljano, da je sigurno i da se o njemu dobro brinu. Mislim da to najviše zabrinjava u ovoj situaciji – smatra Varen.

Estes je odmah uhapšena i optužena za zlostavljanje deteta. Određena joj je kaucija u iznosu od 10 hiljada dolara, a iz vrtića nisu hteli da komentarišu slučaj, osim što su potvrdili da vaspitačica više nije njihova radnica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva, Printscreen (Twitter/prnt/@JankoBaljak)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter