Izvor:
24.08.2019 u 14:24
0

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POPSLOVA HRVATSKE: Uhapšena je osoba koja je napala Srbina u Viškovu!

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da je u subotu ujutru uhapšena osoba koja se dovodi u vezu s napadom na građanina u Viškovu.

U Viškovu je, kako su mediji preneli, napadnut srpski povratnik Dobrivoje Arsić (70) koji živi u tom mestu, a napadnut je zbog sukoba oko parkiranja auta na parkingu pred zgradom u kojoj živi.

Božinović je dodao da policija radi opsežnu kriminalističku istragu te da je zbog incidenta u Đevrskama podneto pet prekrššajnih i jedna krivična prijava dok se, kada je reč o incidentu u Uzdolju, rade opsežžni uviđaji koji će, kako je naveo, dovesti do počinilaca.

– Ove napade treba osuditi, kao i svako nasilje. Sve institucije držžave, pogotovo one koje se brinu za javni red i sigurnost treba da deluju efikasno i brzo, a policija je pokazala da deluje efikasno, što će činiti i u buduće– rekao je Božinović novinarima.

U Uzdolju i Đevrskama kod Knina u sredu su napadnuti gosti kafića srpske nacionalnosti dok su gledali prenos utakmice Crvene zvezde.

Izvor: B92
Foto: YouTube/ interist89/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter