Izvor:
25.08.2019 u 07:41
0

EVO KAKO JE IZGLEDAO KRVAVI SUSRET ŽRTAVA SA UBICOM: Planirao je samo dva ubistva, ali onda se desiloo OVO! (FOTO)

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo u Jabukovcu D. P. (35) čekao je momenat da Raja Kazimirović (72) traktorom ode sa svog salaša, kako bi naoružan upao na imanje opljačkao ga.

Ubica je, kada pokazuju prvi rezultati istrage, očekivao da se na imanju nalazi samo Rajina majka Dragica, ali je tamo zateko i misleći da će od nje lako iznuditi novac, ali je unutra zatekao tri žene.

Osim Rajine majke Dragice (93), u kući su bile i njegova sestra Ljubinka (76) i sestričina Dragana (53). Žene pljačkašu nisu želele da daju novac, te su mu pružile otpor i ušle u sukob sa njim, ali su sve tri ubijene hicima iz pištolja.

Ubica je nakon smaknuća žrtvama preko lica stavio krpe. Gazda Raja se sa ubicom susreo poslednji. Ne sluteći šta se desilo, dok je ubica još bio na imanju, on se vratio traktorom, te je na njemu i ubijen.

– On je ušao na salaš i kada je video da su na njemu samo tri žene zatražio je, uz pretnju pištoljem, da mu predaju novac. One su se usprotivile i pokušavale na sve načine da ga spreče. Iz pištolja ubio je sve tri žene. U trenutku kada je hteo da napusti imanje na traktoru se pojavio Raja Kazmirovic i tada je i u njega ispalio smrtonosne hice – dodaje izvor.

Nedaleko od samog imanja, na mestu na kojem se pregledno vidi salaš Raje Kuzmirovića, pronađeno je na desetine opušaka cigareta, te se sumnja da je ubica posmatrao kretanje ove porodice, kako bi pljačku izvršio kada Raja ne bude u kući.

Policija je tokom istrage sumnjala da se iza monstruoznog četvorostrukog ubistva krije koristoljublje.

Osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor do 48 sati nakon čega će biti priveden kod tužioca.

Izvor: Kurir
Foto: printscreen/m_macak/twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter