Izvor:
26.08.2019 u 09:25
0

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U ZRENJANINU: Devojka se veselila celo veče, samo je odjednom pala kao sveća! (FOTO)

Devojka (25) iz Zrenjanina preminula je 25. avgusta, nakon što joj je noć pre pozlilo u popularnoj zrenjaninskoj kafani. Njena smrt prava je misterija za Zrenjanince, a radnici lokala kažu da je devojka bila gost na devojačkoj večeri.

– Preminula devojka je te večeri bila na devojačkoj večeri u našoj kafani, sve se odigralo u bašti. Bila je vesela, zabavljala se, ali samo je odjednom pala kao sveća, kao pokošena. Konobari su je odmah izneli iz bašte, a koleginica naša je pozvala Hitnu pomoć koja se pojavila tu za nekih sedam minuta. Gošća kojoj je pozlilo nije pila alkohol, samo vodu, čak su drugarice komentarisale da je vodila zdrav život, bila je vegeterijanac – rekli su iz zrenjaninske kafane.

Oni dodaju da prema prvim nezvaničnim informacijama koje su dobili, u krvi devojke nije pronađen ni alkohol ni narkotici. Njeno telo poslato je na obdukciju, koja će potvrditi zbog čega je do tragedije došlo.

– Ona je bila živa u našem lokalu, nije istina da je umrla kod nas. U pola tri, posle ponoći se dogodio taj incident, a ona je preminula oko 11 časova, pre podne – kažu naši sagovornici.

Prema njihovim rečima, kafana je obeležena kao mesto uviđaja, jer tužilac pre obdukcije ne može znati šta je razlog smrti.

– Ne znaju da li je u pitanju srce, mozak ili nešto treće. To će utvrditi obdukcioni nalaz iz Novog Sada – rekli su iz kafane.

Zrenjaninska policija rekla da je ceo slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu ovog grada.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/crna_gora_me

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter