Izvor:
29.08.2019 u 14:24
0

REBIĆ: Dve osobe uhapšene zbog napada na autoputu!

Policija je uhapsila dve osobe osumnjičene da su učestvovale u napadu koji se desio u noći između utorka i srede, 27. i 28. avgusta, na auto-putu "Miloš Veliki", kada je grupa ljudi zaprečila autoput, nanela lakše povrede vozačima i oštetila više automobila, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić.

On je precizirao da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete, za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela nasilničkog ponašanja.

Rebić je dodao i da je za jednim brojem osoba, koje su takođe identifikovane, raspisana potraga i policija za njima intenzivno traga.

Prema njegovim rečima, policija je odmah nakon događaja preduzela niz mera i aktivnosti u cilju pronalaska i identifikacije počinilaca tog, kako je rekao, vandalskog akta.

Operativnim radom policija je ubrzo došla do saznanja o mogućim počiniocima ovog krivičnog dela, dodao je.

– Očekujem da će aktivnim radom policije vrlo brzo biti pronađene sve osobe koje su izvršile ovo krivično delo i da će one biti privedene pravdi i adekvatno sankcionisane – rekao je Rebić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter