Izvor:
30.08.2019 u 12:55
0

TRAGEDIJA NA LETOVANJU: Upucan pevač tokom pljačke vile! (FOTO)

Britanski reper Mist odvezen je u bolnicu nakon što je ranjen je u pucnjavi u Portugalu, gdje je došao zbog nastupa na festivalu Afrobeat Nation. Nakon što su lopovi upali u luksuznu vilu u kojoj je odsedao Mist, pravog imena Rhys Thomas Sylvester, uzeli su mu pasoš, nakit i mobilne telefone.

Dvojica prijatelja, koji su ga odvezli u bolnicu, policiji su rekli da je ranjen u nogu oko 22 sata. Za pljačkaše su rekli da su imali irski naglasak, te da se radilo o dvojici ili trojici muškaraca, piše Metro.

Iako se o stanju repera ne znaju detalji, izvori su rekli kako je Mist napustio bolnicu. Sylvester je karijeru započeo 2015. godine nakon što je boravio u zatvoru zbog opasne vožnje, a njegov album iz 2018. godine 'Diamond In The Dirt' našao se peti na ljestvici UK Albums.

Happytv.tv / Alo
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter