Izvor:
02.09.2019 u 05:27
0

12 SAOBRAĆAJNIH NESREĆI TOKOM NOĆI: Jedna osoba poginula, motociklista zadobio teže povrede!

U 12 saobraćajnih nesreća koje su se dogodile u toku noći jedna osoba je poginula, a 16 je povređeno, rečeno je danas u Hitnoj pomoći.

U nesreći koja se dogodila u 20.02 u ulici Prote Stamatovića u Jakovu poginula je jedna žena, a dve osobe su sa teškom povredama prebačene u Urgentni centar.

U 22.23. došlo je do saobraćajne nesreće kod restorana "Košuta", teže povrede zadobio je motociklista (63) koji je prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

U ostalim nesrećama povređeni su zadobili lakše povrede.

Hitna pomoć je u toku noći intervenisala 100 puta od čega 33 na javnom mestu, a za pomoć su se toj službi najčešće javljali astmatičari i osobe sa bolom u grudima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter