Izvor:
25.10.2016 u 16:05
0

ŠOKANTNA ODLUKA VIŠEG SUDA U AUSTRIJI: Odbačena presuda Iračaninu koji je silovao dečaka iz Srbije!

Migrantu iz Iraka koji je osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja 10-godišnjeg dečaka poreklom iz Srbije, ponovo će se suditi, nakon što je Viši sud odbacio presudu, prenosi "Sun".

Amir A. (20) silovao je dečaka na bazenu u Beču prošlog decembra. On je napao dečaka u svlačionici a zatim se vratio da pliva.

Dečak se obratio spasiocu na bazenu koji je obavestio policiju i Iračanin je uhapšen.

Amir A. je priznao krivicu i branio se rekavši da “nije imao seks četiri meseca”.

Dečak je odveden u bolnicu sa teškim povredama. Iračanin, koji je inače po dolasku u Austriju preko Balkana radio kao taksista” proglašen je krivim i osuđen na šest godina zatvora. Međutim, njegova odbrana se žalila na presudu, tvrdeći da na sudu nije dokazano da je optuženi shvatio da je dečak rekao “ne”.

Viši sud je poništio presudu i Amiru A.će se ponovo suditi sledeće godine. Do suđenja on će ostati u pritvoru.

Dečak se trenutno bori sa postraumatskim stresom, rekla je njegova majka Dunja R.

"Kada je moj sin otišao da se istušira, zločinac ga je pozvao rukom. Goran je pomislio da mu nešto treba, ali ga je ovaj odvukao u kabinu. Vaspitavala sam decu da pomažu drugima. Danas moram da kažem: Na žalost", rekla je ona.

Blic.rs
Foto: Independent.co.uk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter