30°C

Beograd

STARAC UBIO 32 GODINE MLAĐU SUPRUGU: MOTIV ubistva je očigledan!

Petar Živanović (74) hicima iz lovačke puške usmrtio Sanju Janković (42) u selu Svileuva kod Koceljeve. Zločin se dogodio nekoliko sati pošto je u Kruševcu Gordani Jovanović presudio bivši suprug Miša

Petar Živanović (74) iz sela Svileuva kod Koceljeve ubio je juče oko tri sata ujutru nevenčanu suprugu Sanju Janković (42). Zločin se dogodio samo nekoliko sati pošto je Miša Jovanović (57) iz Lazarevca ubio bivšu ženu Gordanu (47) i ranio njenog brata Gorana Radosavljevića (42) u Kruševcu.
Živanović je ubio Sanju hicima iz lovačke puške u njegovoj kući u Svileuvi.

Sudeći po snimku koji je nesrećna Sanja objavila na Fejsbuku, ona je prethodne noći bila u nekoj kafani, a na snimku se vide i dvojica muškaraca.

- Pretpostavlja se da su se Petar i njegova 32 godine mlađa žena Sanja posvađali po povratku sa te proslave. Petar je zbog ljubomore izgubio kontrolu, uzeo pušku i ispalio smrtonosne hice. Inače, pušku je legalno posedovao - kaže naš izvor i dodaje da je Petar tri sata posle ubistva pozvao komšiju i rekao mu da je presudio Sanji.

Meštani Svileuve kažu da su Petar i Sanja godinama bili u ljubavnoj vezi, uprkos velikoj razlici u godinama.

- Petru je prva žena preminula, kao i brat, a sa četiri ćerke nema kontakt. On je radio kao zidar, imao je svoje radnike i bio veoma cenjen. Sanju je upoznao na nekom poslovnom putu u okolini Valjeva i doveo ju je tu - pričaju komšije i dodaju:

- On je bio strašno zaljubljen u nju. Sve je po selu rasprodao zbog nje, da bi mogao da joj obezbedi lagodan život. Sve je njoj davao i nije žalio. Ostala mu je samo kuća i nešto malo zemlje. Priča se i da je Sanji kupio kuću.

Motiv zločina navodno je ljubomora.

- Sanja je bila mlada, a Petar, svestan svojih godina, ljubomoran. Dešavalo se i ranije da se svađaju, pravili su cirkus po selu. Ko zna, možda je umislio da ga ona vara, ili da ga iskorišćava samo za novac. Moguće je i da je htela da ga ostavi, a da on to nije mogao da podnese - dodale su komšije.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Facebook/Marijo Kotarski

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar