Izvor:
21.09.2019 u 08:45
0

DRAMA U MLADENOVCU: Policajac golim rukama savladao NAORUŽANOG RAZBOJNIKA!

Policajac heroj, iako nije bio na dužnosti, golim rukama savladao naoružanog razbojnika.

Tokom noći u ugostiteljskom objektu brze hrane "Pink panter" u Ulici kralja Aleksandra Obrenovića u Mladenovcu došlo je do pokušaja razbojništva.

Naime, razbojnik je poručio hranu, sačekao da ostale mušterije izađu napolje, a zatim uperio pištolj u pedesetšestogodišnju radnicu i tražio da mu preda novac.

Radnica je počela da doziva pomoć i istrčala iz objekta, a za njom i razbojnik, ali se srećom iIspred lokala slučajno zatekao pripadnik Policijske brigade Nemanja Pavlović (29) koji nije bio na dužnosti, nije imao kod sebe oružje i koji je bio u civilu, ali nije oklevao ni trenutka – golim rukama je savladao razbojnika sa pištoljem u ruci i razoružao ga.

On je sačekao da dođu kolege iz mladenovačke policije.

Uhapšenom Ajdinu Sipoviću (39) određeno je zadržavanje do 48 sati.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/M LeMont

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter