Izvor:
26.09.2019 u 08:54
0

OTAC KINESKINJE (21) OBEŠENE NA TARI UGLEDNI DIPLOMATA: Evo šta mu je rekla u poslednjem razgovoru!

Kineska studentkinja Džu Sjinjue (21), koja je 29. juna nestala u Bajinoj Bašti, pronađena je obešena u mestu Krtice u Nacionalnom parku "Tara".

Otac nesrećne devojke, inače ugledni istoričar i visoko pozicionirani kineski diplomata, ćerku jedinicu je pronašao pomoću satelita, a potom je snimke lokacije prosledio lokalnoj službi spasavanja.

Kada su došli na teren, spasioci i vatrogasci su Džu pronašli obešenu za drvo. Telo joj je bilo u potpunosti sasušeno i bez ikakvih tragova nasilja, što ukazuje da je najverovatnije izvršila samoubistvo. Pošto je lokacija bila izuzetno nepristupačna, na strmini 30 metara ispod puta, izvlačenje tela nesrećne devojke trajalo je skoro 16 sati – od 8.30 ujutru do ponoći.

Još nisu poznati razlozi zbog kojih je mlada Kineskinja, koja je studirala u Španiji, podigla ruku na sebe, ali se zna da se godinama borila sa depresijom. Da se nešto čudno dešava sa devojkom, roditelji su primetili u poslednjim porukama i razgovorima kada im je rekla da ne želi više da živi.

Džu Sjinjue je nestala 29. juna ove godine, kada je poslednji put signal njenog telefona lociran na teritoriji Bajine Bašte, gde je došla sama i prespavala jednu noć u hotelu.

Kurir
Foto: MUP Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter