Izvor:
07.11.2016 u 17:14
0

„Afera Jajinci“ dobija novo poglavlje: U Banjaluci uhapšena jedna osoba zbog povezanosti sa oružjem!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su osobu koja se dovodi u vezu s oružjem pronađenim u Jajinicima nedaleko od porodične kuće Vučića, piše klix.ba. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske kazali su da su pripadnici policije lišili slobode osobu na području RS po poternici MUP-a Srbije, a zbog krivičnog dela nedozvoljene proizvodnje ili prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Osoba je uhapšena na području Banjaluke i predata je za vikend Sudu BiH zbog određivanja ekstradicije.

Podsećamo, u šumi u blizini kuće porodice premijera Srbije policija je po prijavi meštana našla oružje u sanducima u kojima se čuva ova vrsta naoružanja.

Policija je pronašla zolju, četiri ručne bombe i 100 komada municije kalibra 7,62 milimetara.

Nađena je i municija za automatsko naoružanje i snajper, kao i između deset i 15 metaka nepoznatog kalibra. Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović izjavio je kako je utvrđeno da bacač dolazi sa jednog dela hrvatskog ratišta, a dve bombe sa ratišta u blizini Sarajeva.

B92
Foto: Arhiva Happy TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter