Izvor:
17.11.2019 u 21:35
0

ISPLIVALI NOVI DOKAZI O MISTERIOZNOJ SMRTI: Prolaznici ga našli u lokvi krvi!

Nemac Mihael Herman (35) pronađen je mrtav u nedelju oko 4.30 u Beton hali u Beogradu, a sumnja se da je pao s parkinga na šetalište ispred jednog kafića.

Kako nezvanično saznajemo, telo mladića pronašli su prolaznici u Karađorđevoj ulici.

– Muškarac je pod zasad nerazjašnjenim okolnostima pao s parkinga, sa visine od sedam-osam metara. Prilikom pada je probio i deo tende na kafiću. Njega su pronašli građani koji su rano ujutru šetali. Odmah su pozvali Hitnu pomoć. Kako su ispričali, muškarac je bio u lokvi krvi i imao je neke podlive – kaže naš sagovornik i dodaje:

– U kritičnom stanju i bez svesti nemački državljanin je prevezen u Urgentni centar, gde je preminuo oko šest časova, najverovatnije zbog preloma lobanje.

U trenutku nesreće nijedan kafić koji se nalazi u Beton hali nije radio, jer im je radno vreme bilo završeno, pa je nejasno kako se Nemac našao na parkingu.

– Verovatno je u Beton halu došao iz nekog od obližnjih lokala. On je u krvi imao izuzetno veliku količinu alkohola – priča izvor i dodaje da preminuli kod sebe nije imao lična dokumenta, zbog čega je identifikacija otežana.

Kako saznajemo, sigurnosne kamere snimile su momenat pada muškarca, ali ne i šta mu je prethodilo, zbog čega su nejasne okolnosti njegove smrti.

– Još se ne zna da li je Nemac sam pao ili ga je neko možda gurnuo. Postoji mogućnost i da se okliznuo, pošto je deo s kog je pao zabranjen za pešake. Tu se nalaze veliki klima-uređaji, a zaštitne ograde nema. Pošto je na telu imao brojne podlive, proverava se da li je pre kobnog pada učestvovao u nekoj tuči – kaže sagovornik.

Policija je preuzela sve snimke sa sigurnosnih kamera kako bi utvrdila odakle je mladić došao i da li je bio sam.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter