6°C

Beograd

OKONČANA TALAČKA DRAMA U BRAĆE JERKOVIĆ Policajac-otmičar (42) se predao posle pet i po sati pregovora! (FOTO, VIDEO)

U naselju Braće Jerković u beogradskoj opštini Voždovac naoružani policajac Bratislav S. (42) posle skoro pet i po sati talačke drame se - predao! On je od 12.15 do 17.35 sati razgovarao sa pregovaračkim timom MUP-a.(42) pošpto se zatvorio u stan u zgradi u Ulici vojvode Vlahovića. Prvo je oteo sina, a kada ga je predao majci pretio je da će počiniti samoubistvo.

Srećom, policajac je kolegama predao pištolj:

- Izvinite, molim vas. Ni sam ne znam šta mi je bilo - rekao je članovima pregovaračkog tima.

Brojne policijske ekipe, Hitna pomoć, vatrogasci, kao i specijalni pregovarački tim MUP-a poslati su na lice mesta odmah.

Kako su naveli mnogobrojni mediji, muškarac se posvađao sa suprugom, te je onda sina zarobio u stan, a potom ostao sam, a dete pripalo majci. On je i dalje u svom stanu, viče na glas da ne želi nikoga da vidi, te preti da će izvršiti samoubistvo.

Drama se odvija u Ulici vojvode Vlahovića 51, a prema do sada nepotvrđenim informacijama, reč je o policajcu koji se nakon svađe sa suprugom zatvorio u stav, naorućan, i preti da će se ubiti.

Supruga i sin nakon svađe su izašli iz stana, a pripadnici Pregovaračkog tima trenutno pokušavaju da uspostave kontakt sa muškarcem.

Na licu mesta se, pored policije nalaze i vatrogasci-spasioci, sa Hitnom pomoći.

Četrdesetogodišnji muškarac je naoružan.

U moru zabrinutih komšija iz četvorospratnice pojavio se jedan hrabri koji je policiji poslao važan trag. On je, sa natpisom na papiru, ukazivao policajcima ko je naoružani muškarac.

VIDEO O TALAČKOJ DRAMI MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Happytv.rs
Foto. Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar